Τρίτη 27 Μαΐου 2014

O Χρυσόστομος συναντά τον Iron Mike Zambidis





 Ο Χρυσόστομος είναι μεγάλος  θαυμαστής του Μιχάλη Ζαμπίδη, του  μεγαλύτερου kick boxer παγκοσμίως  και του αθλητή που έχουμε όλοι,  Έλληνες και μη, βαθιά στην καρδιά  μας και ψηλά στην εκτίμησή μας. Ο  Χρυσόστομος αγαπάει τόσο πολύ  τον Iron Mike,  που δεν χάνει αγώνα  του, ενώ τον παρακολουθεί να  αγωνίζεται φορώντας τα γάντια  του box που του έχουν αγοράσει οι  γονείς του. Μάλιστα, στις ελάχιστες  φορές που ο Έλληνας – ζωντανός  θρύλος του ring- θα χάσει, ο  Χρυσόστομος το παίρνει κυριολεκτικά κατάκαρδα, δεν του παίρνεις κουβέντα και κλείνεται στον εαυτό του… Αντίθετα πανηγυρίζει κάθε νίκη του για αρκετές μέρες, εκφράζοντας σε όλους μας στο σχολείο τη χαρά του, μιμούμενος τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό του πολυπρωταθλητή μας.

 Πέρα όμως από μεγάλος αθλητής, ο  Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ένα από τα  πιο σημαντικά πρότυπα – φάρους της  ελληνικής κοινωνίας και κυρίως της  νεολαίας, δείχνοντας με την αγνότητα  της ψυχής του, τη σεμνότητά του και  την πίστη του στις πραγματικές αρχές  του ελληνισμού το δρόμο της  επιτυχίας.   Το μεγαλείο της ψυχής  του αναδύθηκε μια ακόμη φορά με την άμεση αποδοχή της παράκλησής μας να τον γνωρίσει ο Χρυσόστομος από κοντά και μάλιστα μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Ευχόμαστε στον Iron Mike, η χαρά και η ευτυχία που προσέφερε στον Χρυσόστομό μας να είναι από εδώ και πέρα επιπλέον πόντοι σε κάθε αγώνα της ζωής του. 


 Ο ίδιος ο Χρυσόστομος θα  παρακολουθεί τις  αναμετρήσεις του  ινδάλματός του φορώντας,  πέρα από τα κόκκινα γάντια  του, την μπλούζα που του  χάρισε ο Iron Mike και  κρατώντας το αυτόγραφό  του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου